Ring allerede nu: 22 92 26 43

Tj-camper er en organisation, der aktivt arbejder for at fremme og opfylde de 17 verdensmål, som er udarbejdet af FN med det formål at sikre en bæredygtig udvikling for alle mennesker og planeten.

design/verdensmaal-globus-gennemsigtig-cmyk.png

Tj-camper samarbejder med lokale og internationale partnere, virksomheder, organisationer og enkeltpersoner for at skabe positive forandringer og bidrage til en mere retfærdig og bæredygtig verden for alle.

Organisationens indsats fokuserer på at skabe bevidsthed om verdensmålene, mobilisere ressourcer og skabe konkrete handlinger, der kan gøre en forskel i kampen for en bedre fremtid for alle.

Passionerede autocampister
– Hos os er du i de bedste hænder!

Vi har erfaring i opbygning og brug af autocampere og vi er din sikkerhed for den bedste rådgivning

TJ Camper er specialister i autocampere

Hos TJ Camper er vi specialister i autocampere og vi har mange års erfaring i branchen og ikke mindst som autocampister.

Vi er et team bestående af 10 engagerede medarbejdere, og vi gør alt for at yde en god service. Vi er helt ned på jorden.

Vi er importør af 5 autocamperfabrikater, hvilket giver et stort udvalg af nye autocampere. Derudover importerer vi hvert år mange brugte autocampere til vores lager, men også på bestilling til kunder. Bilerne henter vi hjem med egen lastbil og vi står for hele processen med afgift og registrering på danske nummerplader. Vores værksted sørger desuden for, at bilerne er grundigt gennemgået og eventuelt ekstra udstyr er monteret inden levering.

Campister gennem 30 år

Ejerens forældre var ivrige campister og familien var på camping hver sommer. I sine unge år, byggede ejeren sin første autocamper i 1985 på en Mercedes 608, mens han var under uddannelse som elektriker. Denne autocamper gav ham mange gode oplevelser rundt om i Europa.

design/image.jpg

Mange års erfaring giver dig tryghed

I starten af 1980érne byggede ejere autocamper til forældrene og som sagt også til sig selv i 1985. Og han har lige siden kørt autocamper i mange forskellige modeller, med mange forskellige indretninger og har prøvet det meste.

Vi vil gerne hjælpe andre med at få drømmen opfyldt, og bruge vores erfaring og viden til at sælge autocampere til dem, der vil udleve deres drøm om det frie liv på hjul.

Vi har fra dag et valgt at have fokus på at give den erfaring, som vi har fået ved brug af autocamper videre til vores kunder. Dette var startskuddet til opstarten af firmaet TJ Camper.

 

Anja rejser rundt med autocamperen Hugo

Vi har et super godt samarbejde med Anja Robanke, som lever livet i en autocamper og arbejder som rullende grafiker, fotograf, foredragsholder og også er børneforfatter. På Anja's blog kan du læse meget mere om hendes...

Læs historie

Få rådgivning til det rigtige valg

Erfaring, kompetence og passion fra midt firserne til i dag - det er det, der gør at TJ Camper skiller sig ud. Vi vil med glæde rådgive dig, så du finder lige det du drømmer om

Kontakt os

bubble