Forhandler af Clever Vans Ilusion Globe Traveller Pössl Malibu
Åbn menu
Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 16
Onsdag og torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Søndag: 12 - 16

Autocampere søges til formidlingssalg 

 

Har du en autocamper, som du overvejer at sælge, så se med her.

Vores salgsafdeling søger autocampere til vores kunder. Stor, lille, tyk eller tynd? - alt kan bruges

 

Kommisionssalg hos os, giver en lang række fordele til dig som sælger, men ikke mindst også til købere.

Din autocamper bliver set af flere potentielle købere, den vil blive fremvist af kompetent personale og den bliver solgt til den rigtige pris i markedet. Hos TJ Camper, har vi desuden markedet laveste salær på kun 25.000 kr.

Vi anbefaler altid at du får lavet en brugvognstest, syn samt gas- og fugttest. Dette giver en stor tryghed hos eventuelle købere. Alt dette kan tilbydes til en fast pris hos vores samarbejdspartnere og vi står for alt det praktiske.

☀️ Vi har markedets laveste salær på formidlingssalg af autocamper, på kun 25.000 kr. Køber har desuden mulighed for at få 6 måneders garanti hos os, for en merpris på 25.000 kr.

☀️ Din autocamper står på vores adresse i hele kommisionsperioden og vi forventer at den afleveres i rengjort stand, både inde og ude. Ønsker du at vi står for klargøring, aftales dette på forhånd.

☀️ Vi undersøger din autocamper for restgæld. Eventuelt restgæld indfrier vi for dig, i forbindelse med salg.

☀️ Vi indgår en aftale på 6 måneder. Når vi har fundet en køber til din autocamper, fratrækkes vores salær fra købesummen og resten udbetales til dig.

☀️ Har vi, mod forventning, ikke fundet en køber indenfor de første 6 måneder, koster det dig kun 1250 kr., som dækker en del af annonceringen og vores løbende klargøring på bilen. Har du fået udført reparationer eller udbedringer på din bil, i kommisionsperioden, refunderes dette naturligvis ikke.

☀️ Vores værksted gennemgår som det første jeres bil. Finder vi fejl eller mangler, får du en fast pris på udbedring, inden vi påbegynder arbejdet. Ønsker du ikke at få udbedret fejl og mangler, ser vi det som vores pligt, at oplyse dem til køber. Dette kan i nogle tilfælde afspejle sig i salgsprisen og ikke mindst interessen hos køber.

☀️ Vores personale tager gode fotos af din autocamper, opretter en fyldsgørende annonce, hvorefter bilen markedesføres på vores hjemmeside og på DBA.dk. Derudover har vi dagligt kunder i butikken, som ser jeres bil.

 

Vil du høre mere?

Kontakt vores salgsafdeling - klik her

bubble