Forhandler af Clever Vans Ilusion Globe Traveller Pössl Malibu
Åbn menu
Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 16
Onsdag og torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Søndag: 12 - 16

Tilbehør

Vi er forhandler af tankflasker og tanke til LPG gas. Isolationsmåtter til vinduer og førerhuse til langt de fleste autocampermærker og årgange.

på dette link kan men se prislisten på vores nye LPG fyldeflasker

Fra SafeFillbilleder/billeder/refilling-retailers4.jpg

Hvem kender ikke problemet, hvis man rejser meget i udlandet. Gasflasker som ikke er EU-standardiseret. Med LPG tankflasker eller gastanke, er forsyningen sikret på en tankstation, hvor du alligevel skal tanke køretøjet. En svømmer slukker automatisk for gassen, når den er 80% fyldt. Dette er nødvendigt, fordi gassen kræver plads afhængig af omgivelses temperature. TJ Camper er forhandler ALU tankflasker og gastanke, som er lovlige at benytte i Danmark, samt accessories til tankanlæg.

 

TJ Camper forhandler kvalitetets isoleringsmåtter til autocampere, til montering både ud - og indvendig. Isoleringsmåtterne er udført med luftkammer PE-folie coated med aluminiumsfolie til nem og hurtig montering . Extremt lette. Ingen skruer. God isolering om vinteren. Solreflektion optil 95%. Ingen kondens på indersiden af ruden. Let rengøring af snavs. Isoleringsværdi som en 5 cm tyk Rockwool måtte! Vi kan også levere fuldvarme og støjdæmpningssæt, bestående af: Fodrum isolering, tilskåret filt til gulv i førerhus, isolering af motorhjelm, sprayklæber. Indvendig Isotherm gardin som strækker sig fra loft til gulv i førersiden til passagersiden, sikkerhedsselerne inkluderet. Indendørs isolationsmåtte sæt. Nem og hurtig montering med sugekopper. Lette. Ingen oren eller skruer. Holder på varmen om vinteren. Solreflektion op til 95%. Støjdæmpende. Fås til Alkove, Delintegreret, Helintegreret, Mercedes, Fiat, Renault, Ford og Iveco m.fl, uanset model og årgang.

Vil du høre mere?

Kontakt Tonny - klik her

bubble