Ring allerede nu: 22 92 26 43

Autocampere søges til formidlingssalg

Har du en autocamper, som du overvejer at sælge, så se med her.

Vores salgsafdeling søger autocampere til vores kunder. Om det er vans, helintegreret, delintegreret eller alkove? - Alt kan bruges!
 
Formidlingssalg hos os giver en lang række fordele for dig som sælger, men ikke mindst også til købere.

Din autocamper bliver set af flere potentielle købere, den vil blive fremvist af kompetent personale og den bliver solgt til den rigtige pris i markedet. Hos TJ Camper, har vi desuden markedets laveste salær på kun 25.000 kr.

Vi anbefaler altid at du får lavet en brugvognstest, syn samt gas- og fugttest. Dette giver en stor tryghed hos eventuelle købere. Alt dette kan tilbydes til en fast pris hos vores samarbejdspartnere og vi står for alt det praktiske.

  • Vi har markedets laveste salær på formidlingssalg af autocamper, på kun 25.000 kr. Køber har desuden mulighed for at få 6 måneders garanti hos os, for en merpris på 25.000 kr. bilen udbydes selvfølgelig til både private og  cvr handel der er også mulighed for til købe op til 4 år hvis bilen ikke r over 8 år. så kan det tilkøbes 3 år frem til bilen er 12 år.
  • Din autocamper står på vores adresse i hele formidlingsperioden og vi forventer at den afleveres i rengjort stand, både inde og ude. Ønsker du at vi står for klargøring, aftales dette på forhånd.
  • Vi undersøger din autocamper for restgæld. Eventuelt restgæld indfrier vi for dig, i forbindelse med salg.
  • Vi indgår en aftale på 6 måneder. Når vi har fundet en køber til din autocamper, fratrækkes vores salær fra købesummen og resten udbetales til dig.
  • der aftales et minimum Nettobeløb som kan sende til ejeren og vi handler ud fra dette.
  • Har vi, mod forventning, ikke fundet en køber indenfor de første 6 måneder, koster det dig kun 1.250 kr., som dækker en del af annonceringen og vores løbende klargøring på bilen. Har du fået udført reparationer eller udbedringer på din bil i kommisionsperioden, refunderes dette naturligvis ikke.
  • Vores værksted gennemgår som det første jeres bil. Finder vi fejl eller mangler, får du en fast pris på udbedring, inden vi påbegynder arbejdet. Ønsker du ikke at få udbedret fejl og mangler, ser vi det som vores pligt, at oplyse dem til køber. Dette kan i nogle tilfælde afspejle sig i salgsprisen og ikke mindst interessen hos køber.
  • Vores personale tager gode fotos af din autocamper, opretter en fyldestgørende annonce, hvorefter bilen markedesføres på vores hjemmeside og på DBA.dk. Derudover har vi dagligt kunder i butikken, som ser jeres bil.
Action sidebar: Kontakt os med spørgsmål

Kontakt os med spørgsmål til autocamperen

Er du i tvivl om det mindste, så tøv ikke med at kontakte os eller skriv til: mail@tj-camper.dk

22 92 26 43

bubble