Forhandler af Clever Vans LMC Globe Traveller Pössl
Åben menu
Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 16
Onsdag og torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Søndag: 12 - 16

Om TJ Camper

Om TJ Camper

Firmaet TJ Camper blev startet i 2007, men min interesse for campinglivet, startede mange år før, idet mine forældre var ivrige campister. Jeg byggede min første autocamper i 1985, på en Mercedes 608, mens jeg var under uddannelse som elektriker. Denne autocamper gav os mange gode oplevelser rundt om i Europa. Senere har vi hentet flere autocampere i Tyskland til eget brug. Udvalget i Tyskland er meget større, og dem vi udvælger er ikke brugt til udlejning. Vi har også hjulpet familie og venner med at skaffe autocamper, og hjælpe dem i gennem “afgiftsjunglen”. Dette var startskuddet til opstarten af firmaet: TJ Camper.

Derfor !

Vi vil gerne hjælpe andre med at få drømmen opfyldt, og bruge vores erfaring og viden til at sælge autocampere til dem, der vil udleve deres drøm om det frie liv på hjul. Det er netop gennem disse handler, vi har opnået en erfaring med import af autocampere, som er anderledes end import af almindelige biler. Det kræver stor indsigt i bla. registreringsafgift (bildel 180%-campingdel 60%) – brændstofstest – modelopbygning (totalvægt/antal personer)

Fra udlandet !

De autocampere vi sælger, er nøje udvalgt og gennemgået, inden de hjemtages til Danmark. Desuden er de fleste vogne bedre udstyret end vogne solgt i Danmark. Vi samarbejder også gerne på bestilling og er villig til at hjælpe med at finde netop den model og det udstyr som passer til jeres behov. Hvis i har en autocamper på udenlandske nummerplader, som i gerne vil have på danske nummerplader, kan vi også hjælpe med det.

Vi glæder os til at se jer !

 

bubblemedia