Forhandler af Clever Vans LMC Globe Traveller Pössl
Åben menu
Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 16
Onsdag og torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Søndag: 12 - 16

Import af autocampere på bestilling

TJ Camper er i Danmark den med mest erfaring i import af nye og brugte autocampere af alle mærker, hovedsagligt fra tyskland Europas største autocamperland, vi anbefaler mærker fra Tyskland.

TJ Camper, beliggende i Hedensted mellem Vejle og Horsens, importere nye og brugte autocampere fra Europas største autocamperland, Tyskland. Derved har vi hele tiden adgang til mere end 40.000 autocampere, samt mulighed for at fabriksbestille alle nye mærker med fuld Europa garanti. som kan laves hos producentens repræsentanter i alle lande. 

Vi har mere end 30 års autocamper erfaring, og hjælper jer med at give jeres drømme vinger hvad enten det drejer sig om en helt ny eller en velholdt brugt autocamper. Da TJ Camper holder sit udgift niveau lavt, giver det os mulighed for at hjælpe dig med at føre drømmen ud i livet med store besparelser, på op til 15-20%.

Ønsker du en brugt, skal i vide at det er ikke tj camper i køber den af men vi hjælper jer med import. Derfor uden garanti og reklamtionsret.

først udfyldes dette dokument og sendes til os.

opstart-ved-import.pdf


så mødes vi hos TJ Camper for at finde ud af hvad ønskerne og mulighederne er. Når vi sammen har fundet ud af hvilket mærke, model og årgang og hvis i ønsker at gå videre, laver vi en aftale vi bruger ca. 5-6 timer til fastsættelse af pris og kontrol af data på de første biler. hvis vi skal lave et professionel stykke arbejde og give jer en pris som holder. Der er derfor ingen grund til at ringe om en ca, pris. vi giver ikke ca. priser på afgift. det skal man få hos skat. vi indgår kun i et professionel samarbejde og giver jer så pris som i kan regne med. og vi går i gang med at finde den rigtige autocamper, tager kontakt til den tyske sælger. Når vi er blevet enige om hvilken af de udvalgte det skal være, TJ Camper får Camperen reserveret. Derefter indsætter du den tyske pris på vores konto. Herefter vi tjekker og afhenter din nye Autocamper til Danmark, hvor den bliver synet og informationer indsendes for afgift beregning hos SKAT. Når SKAT er færdig med deres arbejde, bliver du bedt om at indbetale restbeløbet, som skal være TJ Camper i hænde senest på afhentningsdagen, for at autocamperen kan udleveres.

Nogenlunde sådan er det også hvis du vælger en helt ny,

først udfyldes dette dokument og sendes til os.

opstart-ved-import.pdf

som vi for det meste kan fremskaffe til levering på mellem 4-6 uger fra vores samarbejdspartnere i Tyskland, hvor vi gennem vores mange år i det Tyske marked, opnår særdeles attraktive priser, som giver dig en stor besparelse i forhold til at købe ny autocamper i Danmark. Vi anbefaler at du bruger vores samarbejdspartner for at få udført garanti og service. Dette kan du på de fleste mærker få lavet lige på den anden side af grænsen. her der mulighed for Depotkonto eller bankgranti mod betaling Lige meget om du selv, TJ Camper eller andre indberetter et køretøj til afgift beregning vil regnestykket altid indeholde forhandler avance, som loven foreskriver.

Mangler du lidt eller meget for at få at få regnestykket til at nå sammen, kan TJ Camper tilbyde dig finansiering gennem SANTANDER, som er et af Europas største og billigste på motor markedet..

Vil du høre mere?

Kontakt Tonny - klik her

 

bubblemedia