Forhandler af Clever Vans Frankia Pilote Globe Traveller Pössl
Åben menu
Åbningstider
Mandag og tirsdag: 10 - 16
Onsdag og torsdag: 10 - 17
Fredag: 10 - 16
Søndag: 12 - 16

TJ Camper er forhandler af PILOTE

 

DRØMMEFERIE - LIGE FRA STARTEN!

Vores målsætning

Vi har i mange år stået for førsteklasses komfort og kvalitet Made in Germany. Det er vores mål, at du skal kunne slappe fuldstændig af og føle dig godt tilpas overalt, når du rejser - uden at du skal gå på kompromis med noget! For din ferie er et hjerteanliggende for os.

Produkterne

Vores produkter er fremstillet med lidenskab og med sans for detaljer - et resultat af kreativitet og gedigent håndarbejde fra den første spæde ide til det færdige produkt. Rummelige grundplaner og en ganske særlig atmosfære viser vores begejstring for det, vi skaber. En kombination af innovative koncepter, mangeårige erfaringer og moderne teknik er det, der til syvende og sidst gør en rejse med PILOTE til en nydelse.

Kvalitet

Vores håndværksmæssige kunnen og omhu er garanti for, at dine drømme om det perfekte køretøj kan blive virkelighed. Dette er alle vores medarbejderes primære opgave - fra snedker til elektromontør. Præcision ned i mindste detalje samt attraktive materialer og overflader gør interiørerne tiltrækkende og fuldendt harmoniske.

Design

Smukke møbelfronter samt hyggelige og veludformede siddegrupper er det centrale i PILOTE's designkoncept. Smarte detaljer og et afbalanceret belysningssystem afrunder interiøret og forvandler vognene til ægte wellness-oaser. Alt er på rette plads og er udformet præcis, som det skal - for dig og for dine uforglemmelige ferieoplevelser.

Her er muligehed for Dansk prisliste.
 
bubblemedia